Top Patru Produse De Curățare A Tenului

Curățarea este o etapa foarte importantă in procesul de îngrijire al tenului. Si chiar dacă mă consider o persoană cu multă răbdare, demachierea cu discul de vată mi se pare o eternitate. Iar de pielea înroșită și iritată nici nu mai vorbesc. De aceea prefer spuma sau uleiurile de curățare: rapid, delicat si eficient!

Vă propun patru produse de curățare (testate de mine) din diferite categorii de preț, dar care își “cunosc” treaba și o fac foarte bine.

Spuma de curățare a tenului de la Avon o folosesc de mult timp și des, dar pare că nu o să se termine niciodată 😀 E suficient o cantitate mică de produs pentru curățare completă. Este destinat tenurilor mixte, alergice și nu conține săpun sau parabeni.

Cea mai recentă achiziție – spuma de la Juliette Armand de care sunt foarte mulțumită. Este delicată cu pielea, tonifiază și nu usucă. Ah și miroase a flori 🙂

Uleiurile le prefer atunci când port machiaj sau daca apar anumite imperfecțiuni ce necesită mai multă hidratare. 

 “Wash Me Gently” de la Mr. Scrubber  conține ulei din semințe de jojoba, ulei de avocado și vitamina E. Eu il ador pentru că îndepărtează rapid produsele de machiaj foarte rezistente ca eyeliner-ul și rujul mat. Se masează ușor pe pielea uscată, apoi se indepărtează cu apă călduță. Iar de multe ori nici nu mai simt nevoia de a folosi o cremă hidratantă.

Uleiul de la Uriage este destinat nu doar feței, dar întregului corp. Curăță, tratează și protejează pielea de factorii mediului exterior. Conține unt de sheea care redă tenului uscat și sensibil senzația de hidratare și confort. E hipoalergenic și nu conține parfum.

Voi pe care din acestea le-ați  încercat? care e preferatul vostru?

Comments

comments


Leave a Reply