Pasiunea Mea

Intotdeauna mi-a placut sa creez. In copilarie desenam mult, apoi am inceput sa impletesc, sa crosetez si sa brodez. Chiar si la tabara eram mereu prezenta la cercul de crosetat facand mileuri, penare sau diferite animalute 🙂 Un timp eram pasionata de goblen – cea mai relaxanta activitate, iar de cateva luni am redescoperit crosetatul si anume crearea gentilor. Initial am facut-o pentru mine, pentru prietene si “in secret” pentru cateva cititoare de-a mele care au avut incredere si mi-au cerut sa le fac si lor o gentuta 🙂

Saptamani intregi am stat cu croseta in mana, incercand diferite modele si  forme pana am ajuns la rezultatele dorite. Nu aveam somn pana nu reuseam. Am inceput sa le port si lumea ma complimenta, iar asta mi-a dat curaj. Sunt foarte emotionata, dar vreau sa incerc sa le fac la comanda pentru toate doritoarele. Sper sa am si timp, si materialele necesare (ca toate le gasesc doar la comanda) si sa nu va dezamagesc. 

desigur ca nu puteam sa nu fac si un set mama-fiica pentru mine si Crina 🙂

 

multumesc Cristina Axentii Photography pentru poze 🙂

Daca va place ceea ce vedeti, scrieti-mi un mesaj pe profilul meu personal de FaceBook Ana Irina (aici) pentru detalii ????????????????????????????????????????????

 

Comments

comments


Leave a Reply