Kids Fashion

Cele mai vesele si frumoase ședințe foto sunt cele alături de copii, dar nu o sa neg ca sunt foarte obositoare ????, mai ales cand unul aleargă in stânga, altul in dreapta ????

Niciodata nu stiu cum si daca au iesit macar vreo doua cadre bune, deoarece totul decurge foarte repede, ca sa nu reușească astia mici sa se plictisească, sa flamanzeasca sau sa vrea la wc ????

Crinei ii place sa faca poze si sa probeze hainite noi, dar pe Gabi abia reușesc sa il prind, asa ca il las sa se joace. Iar aici rolul cel mai mare ii revine fotografului care fie reușește sa faca un cadru bun in fracțiunea de secunda in care Gabriel nu tine mâinile pe față înadins, fie mai trebuie sa alerge dupa el cateva minute ????

Ma bucur de fiecare data cand lucrez alaturi de oameni talentați si sunt foarte impresionata de ce a putut capta Anastasa Kashina.

Multumim pentru invitație si organizarea acestei ședințe foto Olgai Stepanenco, localului meu preferat The Penthouse Cafe si magazinelor Kids Avenue & Mayoral, ProFashion si Bagatt. 

Comments

comments


Leave a Reply