Lil’ Maggy

IMG_3691Faceti cunostinta: ea e Magdalena, finuta noastra!

Dulceata asta cu ochi albastri s-a nascut in SUA, dar a venit sa-si cunoasca familia  si sa ne bucure cu prezenta ei! Am facut cunostinta acum citeva zile si ne-a cucerit pe toti cu aceasta privire, cu minutele micute si grasune, cu piciorusele “pufoase” care te indeamna sa le pupacesti non-stop!

Duminica a avut loc Sfinta Taina a Botezului, prin care i-am devenit parinti spirituali. E o procedura obisnuita, dar incarcata cu magie si emotii. Sper ca o sa am ocazia sa-i fiu un adevarat sprijin in viata, o prietena si persoana la care sa vina cu drag si tragere de inima!

IMG_3685

IMG_3674

IMG_3671

 

Comments

comments


2 thoughts on “Lil’ Maggy

  1. Anna

    In primul rind vreau sa-ti zic ca ai o fetita minunata si felicitari pentru aceasta mare realizare!!!
    —iar acum mamelor mai cu experienta spuneti-mi si mie va rog daca ati alaptat copilul exclusiv la sin, cum ati reusit? ce trucuri ati facut? eu am acasa un bebe de o luna si la inceput nu putea sa manince se ineca si ma pompam cu pompa ii puneam in biberon si ii dadeam cu gindul ca va creste si va putea suge, acum am incercat iarasi si aceiasi problema 🙁 si inca o intrebare, cum reusiti si lucrurile prin casa? si la capitolul asta am probleme

    1. Ana Irina

      merci, Ana! felicitari si tie pentru bebe! 😀
      eu nu am avut probleme cu alaptatul, doar ca la un moment dat nu mai aveam lapte decit intr-un sin si Crina se enerva, plingea, dar cu timpul s-a obishnuit.
      Plus eu cred ca problema nu e ca se ineaca, dar ca e obishnuit cu sticlutsa, de unde curge mult mai usor si repede. incearca sa-l obishnuieshti, lasa-l sa se enerveze putin, dar nu-i mai da sticluta… si cine stie, poate o sa reusesti 🙂
      prima luna e cea mai grea! si iti recomand din suflet: lasa treburile prin casa pentru un timp, dormi cind doarme bebe, acorda-ti putina liniste. Confortul tau psihologic are un efect direct asupra bebelusului! mult succes!

Leave a Reply