A inceput luna nebuniei!

Eu anul asta sunt obsedata si i-am innebunit deja si pe cei de linga mine! In minte nu am altceva decit pregatiri de sarbatori, decoratiuni, aproape totul in casa incepe sa contina motive de Craciun, incepind de la covorasul de la usa (cu cerbi si fulgusori), ciorapei, ceasca din care-mi beau cafeaua si pina la cuvertura de pe pat. Ma gindesc cum sa aranjez masa de Craciun, in ce ma imbrac, in ce o imbrac pe Crina, etc etc etc. Spuneti-mi ca faceti si voi la fel, ca nu sunt eu unica nebuna, va rog!

Ei bine, mai am multe de facut pina ajung sa ma calmez si sa nu vreau sa mai adaug ceva, dar primii pasi i-am facut in acest weekend. Si bineinteles am inceput cu ce era mai important – cu bradul!

Cind ma gindeam la brad, eram sigura ca si Crina va fi incintata de culori, lumini si globulete, dar nu a fost deloooc asa. Cu greu i-am putut atrage atentia la ce faceam, abia, abia s-a implicat in procesul de impodobire. Noroc ca globuletele au forma sferica si Crina a jucat un pic fotbal cu ele 🙂

IMG_5102

IMG_5105

DSC_0081

IMG_5094

Ne-am gindit ca poate va fi mai impresionata daca aprindem liminitele, dar….

DSC_0082Crina mai mult s-a speriat decit s-a entuziasmat 😀

Totul s-a schimbat cind a venit timpul sa impodobim bradutul din camera ei. De data asta a fost mult mai implicata, cam 7 minute cit a durat sa deschida cutia cu globulete! DSC_0134

DSC_0141Pentru bradutul Crinei am cumparat special aceste globulete mici, care nu se sparg si “gamalia” ceea de care e legata ata nu se scoate. Iar beculetele sunt cu baterii, adica nu trebuiesc puse in priza, deci nu sunt periculoase pentru copii (si costa doar 23 lei).

DSC_0142I-am cumparat si citiva caluti tematici, pentru ca ii plac mult si stiam ca va fi incintata

DSC_0169

DSC_0156Am pus si o un Mos Craciun in miniatura in camera ei ca sa fie obisnuita cu el, sa-l recunoasca si sa nu-i fie frica. Deja stie cum face mosul si il pupa de fiecare data cind il vede.

DSC_0144Biblioteca am decorat-o singura, pentru ca fetele s-au plictisit si au preferat sa se arunce intr-o gramada de ursi in loc sa ma ajute:

DSC_0154

DSC_0176

DSC_0198

DSC_0188

DSC_0191Crengute de brad, cerbi sclipitori, caluti, oameni de zapada, ciorapei pentru cadouri, braduti, ingerasi, toate s-au incadrat cum nu se putea mai bine si acum la noi in casa chiar e o atmosfera festiva!

Sper ca cu timpul si Crina o sa inceapa sa simta magia sarbatorilor, sa astepte cu nerabdare aceasta perioada a anului si sa fie la fel de entuziasmata ca si mine la inceputul fiecarui Decembrie. Sau poate am in casa un mic Grinch? 😀

Comments

comments


5 thoughts on “A inceput luna nebuniei!

  1. svetlana

    Aveti fata mare deja!!!Sint sigura ca o sa creasca si o sa adore sarbatorile de iarna. Felicitari, place tare modul cum ai amenajat totul.
    In poza unde se uita exact in camera foto asa o privire matura are.
    Sarbatori fericite Va doresc!!!

    1. Ana Irina

      da, e tare mare! sarbatori fericite si voua! 🙂

  2. M and M

    Nu esti singura ! Si eu deabia astept sa vina sarbatorile si tot ce cumpar are legatura cu ele(ciocolata etc :)) ).
    Crina e tare scumpa :* si sunt sigura ca o sa ii placa si ei Craciunul , cui nu-i place ?

  3. Ana

    Ana spune-mi te rog de unde ai procurat luminitele cu baterii? caci unde nu as intreba nu au si tare m-as bucura sa le gasesc pe la noi.
    Merci 🙂

    1. Ana Irina

      le-am luat de la Metro! 😀

Leave a Reply