Cărţile cu amintiri

IMG_6144Doar amintirile ne raman in urma trecerii timpului. Si pentru ca viata e plina de momente ce trec ca fulgerul, dar raman a fi cele mai deosebite, e foarte important sa le inregistram. Odata cu dezvoltarea tehnologica am incetat sa mai imprimam pozele pe hartie, pastrandu-le pe tot felul de gadget-uri. Din experienta va spun ca acestea se pierd, se sterg, dispar… Asa ca noi tiparim pozele in continuare. Avem acasa zeci de albume cu fotografii pe care le rasfoim cu drag de fiecare data.

In afara de cele clasice, as vrea sa va arat cateva albume mai deosebite, noutati pentru mine (pana a ramane insarcinata habar nu aveam de existenta lor) si poate pentru voi la fel.

Cartea bebelusului (primul an de viata) sau Primii cinci ani sunt cartulii pe care le gasim usor in comert. Acestea au compartimente speciale unde inscrii cele mai importante etape ale dezvoltarii copilului tau. Aproape fiecare eveniment are spatiu pentru poza reprezentativa cum ar fi: prima baita, primele cadouri, prima vacanta, primul Craciun, primul dinte, primul pas, primul prieten, primul cucui, prima minciunica, arborele genealogic (insotit de poze) etc etc.

IMG_6147Avantajul primei carti este ca intre pagini are un buzunaras pe unde pui pozele, adica nu trebuiesc decupate dupa forma si marime si nu trebuie sa depinzi de lipiciul pe care nu il ai in casa la moment.

IMG_6148

Sfat pentru viitoarele sau foarte proaspetele mamici, pentru ca cele “patite” stiu deja: NU credeti ca o sa memorati totul! Nu o s-o faceti! notati totul indata ce a avut loc. Eu deja regret ca nu am scris multe lucruri…dar ce o sa mai tinem minte ca sa povestim nepotilor peste vreo 50 de ani?

Cartea bebelusului personalizata este o lucrare handmade foarte draguta si deosebita.  Sunt chiar mult mai multe detalii de inscris iar numeroasele decoratii cu iepurasi, fluturi si ursuleti o “invita” pe Crina de fiecare data sa o rasfoiasca cu placere! Am ascuns-o pe cel mai inalt raft, ca imi e frica sa nu ajunga dezmembrata prea curand.

IMG_6136

IMG_6141

IMG_6130PS: inca nu am completat-o… sper ca o voi face curand 🙂

My Poto Book este o carte cu coperta groasa si cu pozele tale imprimate pe paginele ei. Poti sa alegi orice dimensiune sau designe doresti, sau poti sa ceri ajutorul designer-ilor profesionalisti. Calitatea imprimarii este foarte buna, culorile extraordinare si poti adauga comentarii la poze daca vrei. Pot fi pozele de la un eveniment important din viata copilului ca botezul sau aniversarile lui, sau un mix cu primul an, al doilea an, etc. Mai multe detalii despre comanda si executarea acestei carti cu amintiri gasiti pe MyPhotoBook.md

IMG_6051

IMG_6049

IMG_6096Crina si-a incaltat singura ciorapii, a zis “ciapi mosi Crina moasa” 😀

Eu le-am primit pe toate cadou, ceea ce puteti sa faceti si voi daca sunteti in pana de idei si va garantez ca o sa fie unul foarte placut si memorabil. Iar daca stiti si alte tipuri de carti sau albume, va rog sa-mi spuneti 🙂

Creati si daruiti amintiri!

 

 

Comments

comments


2 thoughts on “Cărţile cu amintiri

  1. Nadin

    mumoase, mumoase! 😉 merci de linkul cu photobook!

    1. Ana Irina

      cu placere! 😉

Leave a Reply