Decorative pom-poms (DIY)

Daca ne urmariti pe FaceBook sau pe Instagram ati observat ca suntem in febra pregatirilor pentru petrecerea de 1 an a Crinei! Si da, ca orice mama vreau sa fie ceva deosebit si care sa remina in amintirea invitatilor mult timp. Din pacate Crina nu va tine minte mai nimic, dar o sa aiba multe poze din care o sa poata “citi” toata atmosfera petrecerei.

Dat fiind faptul ca tot atunci vom petrece si vara,  m-am gindit sa-i zicem “pe curind” intr-un mod foarte colorat si varatic.  Imi tot veneau in minte imagini si idei de decoratii pina mi-am amintit cum faceam fulgusori in copilarie si am zis ca ar fi perfecti daca ii fac mai mari si in culori neon!

Si pentru ca multe din voi m-au rugat sa le dau detalii despre acesti “fulgusori” colorati, am filmat tot procesul si l-am postat mai jos 🙂 Hirtia potrivita – crepe paper/tissue paper –  poate fi gasita in orice papetarie.

PS: este primul meu video de acest gen asa ca va rog sa fiti intelegatori 😀

 

 

Comments

comments


4 thoughts on “Decorative pom-poms (DIY)

  1. svetlana

    la mine nu merge video:((

  2. Tatiana

    Nici la mine nu se deschide 🙁

  3. Iulia

    Nici la mine nu se deschide video

  4. [...] nu a prea tinut cu noi. Erau max vreo 23C, soarele abia abia se itea, iar vintul mi-a nenorocit pom-pom-... https://anairina.com/2013/09/05/aloha-baby-girl

Leave a Reply