6 Profiluri De Instagram Care Mă Motivează

vorbesc mult despre sport si importanta lui in viata fiecăruia, deoarece inca din copilărie asa mi s-a spus acasă. Tata mereu ne zicea ca “un om frumos este unul sănătos si voinic!”. Cu timpul am descoperit beneficiile stilului de viata activ si vedeam clar diferențele dintre perioadele in care făceam sport si atunci cand chiuleam de la antrenamente, dar oricum am fost si sunt o persoana care trebuie sa se impună si sa se automotiveze ca sa ajungă la sala.

Se spune ca de motivatie au nevoie doar cei sătui, ca pe cei ce n-au mâncare ii motivează foamea. Cam asa e si in cazul femeilor, mai ales dupa o sarcina: căutam cele mai noi programe de slăbit si tonifiat si mergem la sala   de 4 ori pe săptămana, iar apoi…. Ne mai amintim de sport in apropierea unei sarbatori importante cand vrem ca “acea” rochie sa stea ideal, fie in vacanța la mare, cand trebuie neaparat sa scăpam de colăceii abdominali etc. Dar cum facem sa transformam sportul in stil de viata? Sa fie prezent nu doar de câteva ori pe an? Recunosc ca eu inca lucrez la asta 🙂 dar am unele trucuri care ma ajuta:

• imi programez antrenamentele din timp si chiar daca intervine ceva, le “învârt” in jurul orei de sport.

• mi-am ales abonament cu ore limitate (in cazul meu doar de dimineata). Atunci cand abonamentul e nelimitat, ai tendința sa amâni mereu “nu ma duc de dimineata, o sa merg la amiaza. Ah, deja e amiaza, lasa ca reușesc la cel de seara. Vai, ce zi grea a fost azi, lasa ca ma duc mâine de dimineata”… Cunoscut cuiva? 🙂

• echipament nou 🙂 suna ciudat, dar nu putem sa negam ca si la sala ne place sa aratam bine. Asa ca nu alege un tricou vechi, dar un set comod si pe gustul tău, care sa te faca sa vrei sa il porti cât mai des.

• mergi la sala cu o prietena! In primul rând este mai vesel, iar daca ai norocul sa fie si mai activa decât tine, macar de “rusine” nu o sa chiulești  ????

Si desigur, daca tot suntem toti cu telefonul in loc de mana, sa ne inspiram! Va arat 6 femei care imi plac mult si ma fac sa găsesc in mine puterea sa “ma mișc” chiar si cand nu ajung la sala (acasă sau la odihna). Le prezint in funcție de numarul de urmăritori, ceea ce nu e neaparat si ordinea preferințelor mele.

Melanie (fitmomma4two 56,5 k ). mama a doi copii, însărcinată cu al treilea. Are numeroase video cu exercitii ușoare pe care le pot face femeile însărcinate oriunde (acasă, la birou sau in pat, cât privești un film). Vorbește foarte mult si despre alimentatia vegana, asa ca daca va sunt aproape aceste subiecte, urmăriți-o 🙂

Anna (bubs2bikinies) 82,3k . Are doi gemeni si e însărcinată cu o fetita, dar ramane foarte activa, aleargă mult cu cei doi băieți in cărucior si face exercitii folosindu-i in loc de greutăți, iar copiii desigur ca sunt incantați 🙂

Jennifer (bwmcfitness 89k). Mama a patru băieți! Dar arata incredibil. Cred ca este preferata mea deoarece vad cum pot sa fac mișcare corect si util, in același timp in care ma ocup de treburile casei si de copii. Si totul intr-o mare distracție. Zice ca in fiecare părinte exista un atlet, si eu as vrea sa-l descopăr pe cel din mine 🙂

Nana (nana_health 221k). Daca aveti tăria de caracter sa va antrenați acasă la un nivel profesionist, ea vine in ajutor cu video-uri utile, colorate si “îndulcite” de fetita ei.

Alexa (alexajeanfitness 2 mil). Este cunoscuta pentru programele ei sportive care pot fi cumparate online (in timpul sarcinii si in perioada postpartum), dar dezvăluie multe secrete si pe rețelele de socializare.

Tammy (tammyhembrow 6,4 mil). Mama a doi copii cu diferența de 1,3 ani, e un personaj destul de controversat. unii o adora, altii o critica pentru îndrăzneala si opulenta pe care o afișează pe rețelele de socializare. Are si ea un program de exercitii prin care si-a “construit” corpul si acum își împărtășeste experiența cu noi. Susține ca sarcina nu trebuie sa fie o scuza, dar o motivare!

Alegeti cum vreți da fiți, găsiți-va propria inspiratie si spor la munca ????????????

Comments

comments


Leave a Reply