Ca in copilarie

IMG_2383Iunie a fost si va fi intotdeauna luna copiilor. Iar acum, ca avem un bebe in familie, aceasta capata si mai multa importanta.

Fiind primul nostru “1 iunie” nu prea stiam unde sa mergem (la anul o sa ma informez din timp), asa ca am ales sa mergem in parc. Si nu ne-a fost mare mirarea cind am vazut ca la fel ca noi a facut cam o jumatate de oras. Dar era frumos si chiar se simtea atmosfera de sarbatoare: parcul decorat, baloane colorate si risete de copii. Crina a fost incintata!

Am gasit “balonase de sapun”! Misterioasa jucarie a copilariei mele, pentru ca nu am reusit niciodata sa fac compozitia perfecta de apa si sapun ca sa-mi iasa acele baloane ca la inceput. Am suflat in dreapta si-n stinga si am lasat bulele colorate sa pluteasca pe aripile vintului.  Am simtit ca e si sarbatoarea mea, pentru ca nu incetam nicioadata sa fim copii, nu?

col3

IMG_2341

IMG_2327

IMG_2350

IMG_2406

IMG_2370

IMG_2395

IMG_2422

IMG_2477

col2

IMG_2521

IMG_2540

IMG_2411

IMG_2532

Nu uitati sa fiti copii macar din cind in cind 🙂

Comments

comments


6 thoughts on “Ca in copilarie

 1. corina

  frumoasa Crina, cu asa parinti frumosi 🙂

  1. Ana Irina

   multumim frumos, Corina!

 2. svetlana

  Din poze, asa pare ca mereu ii cu zimbetul pe fata si foarte foarte cuminte! Frumos copil aveti. Cred ca v-am mai zis-o de 100 ori si o sa va mai zic inca de o mie, cel putin:)))

  1. Ana Irina

   chiar e cu zimbetul pe buze mereu (doar daca nu-i da soarele-n ochi 🙂 ) Si e un copil cuminte. zbintuita, foarte activa, dar cuminte 🙂 multumim Frumos!

 3. Valeria

  Buna,am si eu o intrebare,cum ai ajuns la suvite blonde,adica care a fost procedura? TI-ai decolorat parul sau ai ajuns la o metoda mai simplu? Apropo,ai o fetita foarte draguta.

  1. Ana Irina

   buna Valeria, nu, nu am fost decolorata niciodata (cred), doar vopsita cu citeva nuante mai deschise. iar ulterior s-a decolorat de la soare si am ajuns la aproape blond 🙂 sincer nu cunosc toate dedesubturile procedurii, doar i-am aratat meshterului cum vreau sa fie rezultatul final 🙂
   daca esti interesata iti pot lasa nr ei de tel 🙂

Leave a Reply