Am Ales!


A fost o decizie grea, foarte grea deși pana la urma am ales sa ii dau numele care a fost primul ce mi-a apărut in minte încă de la început. Am crezut inițial ca e prea evident si ar putea sa para o decizie “lipsită de inspirație” si previzibila, dar pentru mine e un nume cu mult subtext. Blogul, micile realizări pe aceasta platforma și toate persoanele minunate pe care le-am cunoscut aici m-au încurajat sa-mi dezvolt pasiunea intr-o afacere.

Dragă, prețioasa sufletului nu putea sa primească decat un nume caracteristic: Precious Bag!

Vreau sa va mulțumesc inca o data pentru toaaaate mesajele si sugestiile voastre! Atât de diferite si deosebite. Va mulțumesc ca îmi sunteți mereu alături si receptive ????????

Desigur sunteți nerăbdătoare sa aflați cine a fost cea care a menționat prima acest nume in concursul anunțat in articolul trecut (aici) la acest subiect. Iar câștigătoarea este Cristina Gonța ???????????????????????? care va primi in dar o gentuța.

????????????

Comments

comments


One thought on “Am Ales!

  1. […] Anei Irina au căpătat și un nume sugestiv. Pentru a-l cunoaște nu ai decât să-i accesezi blogu... blog.blogtop.md/top-20-bloguri-din-moldova-ianuarie-2018

Leave a Reply