! CONCURS ! Doua Bilete la Seminarul cu Doctor Komarovskii

Pentru ca prima întalnire fata in fata cu el a fost foarte utila celor prezenți, iar multe mame si viitoare mame nu au avut ocazia sa fie acolo, echipa iTicket organizează si in acest an un seminar informativ cu cel mai cunoscut si apreciat pediatru, Doctor Komarovskii.

Evenimentul va avea loc la Chisinau, pe data de 26 Noiembrie, in sala Palatului Republicii. Mai multe detalii puteti găsi pe pagina evenimentului (apasand AICI )

Anul trecut am fost prezenta si voi fi si de aceasta data, preferabil însoțită de sot, pentru ca si el trebuie sa audă ce zice domnul doctor, ca sa fim pe aceeași lungime de unda cand vine timpul “sa acționăm”. Sau poate sa-i cumpar bilet doar lui?  😀😀

Inca nu am apucat sa iau bilete pentru noi, dar am doua bilete pentru voi! Pentru a intra in concurs, trebuie sa faceti doi pași:

1. Faceti Share public acestui articol (pe pagina voastra de FaceBook).

2. In comentarii (tot la acest articol) scrieti de ce vreti sa ajungeți la seminar sau ce l-ati întreba pe Doctor Komarovskii (sau orice altceva).

Concursul va dura pana duminica seara (12 Noiembrie), iar luni voi anunța cele doua câștigătoare care vor fi alese prin programul random.org

SUCCES!

 


Comments

comments


Leave a Reply