Hobby si Business

Saptamana trecuta am fost invitata la prima ediție Wow Business Mom, eveniment organizat de echipa Ask a Mom, pentru a povesti cum, aflându-ma in concediu de maternitate, cu doi copii mici am transformat un hobby (de fapt, mai multe) intr-un business.

Nu sunt eu cel mai talentat orator si nici cea mai mare carieristă, dar am incercat sa povestesc cum a fost acest drum si de ce l-am ales. Iar daca am reușit sa inspir macar o persoana din cele 100 aflate in sala, pot sa ma declar multumita.

Apropo, acum mi-am dat seama ca mi-au mai ramas doar cateva zile din concediul de maternitate, care in cazul meu a durat 5 ani ????. Cinci ani atât de frumosi si de plini! Urmează o noua etapa, cu noi activități si sper ca si mai multe realizări! Urați-mi succes, ca planuri am prea multe ????

Geanta este una dintre noile modele de genti pe care le croșetez cu drag si aproape fanatism, iar blugii si cămașa sunt Aridon ????

Pentru poze ii multumesc din suflet soțului meu Mihai ????????????

Comments

comments


2 thoughts on “Hobby si Business

  1. […] din lumea virtuală. Activitatea ei este îndrăgită de peste 16 mii de persoane pe Facebook. Artic... blog.blogtop.md/top-20-bloguri-din-moldova-noiembrie-2017

Leave a Reply