Flower Power

In articolul de data trecuta v-am povestit despre elementele florale brodate pe jeans si piele (vedeti aici). Iar astazi vroiam sa vorbim despre echilibru si limite, despre combinatii ideale si zona “de siguranta”. De ceea am ales o tinuta alb-negru cu un accent doar pe broderia de pe jacheta. Dar intre timp m-am razgadit 🙂 O sa va spun altfel. O sa va indemn sa iesiti din tiparul bine cunoscut, sa experimentati si sa combinati imprimeuri si culorile preferate, sa purtati piese indraznete doar pentru ca va plac si va simtiti bine purtandu-le.

Eu obisnuiesc sa cred (si sa spun) ca ma imbrac in functie de dispozitie, dar am observat ca, de fapt, culorile si formele hainelor pe care le aleg imi creaza dispozitia pe parcursul zilei 🙂

Si indiferent de ce spun unii stilisti si cunoscatori despre piese demodate sau combinatii “interzise” – cu imaginea din oglinda traiesti tu, nu ei!

Poarta ceea ce te face sa zambesti 😉

Articolul este realizat in colaborare cu Aridon, ceea ce inseamna ca toate piesele vestimentare si accesoriile le gasiti in reteaua lor de agazine, iar geaca este la reduceri de -30%!

Photocredit Victor Pictor. 

 

 

Comments

comments


Leave a Reply