“O Femeie Fericita E Cea Mai Buna Mama”

untitled-41-of-41

Întotdeauna ma simt cumva incomod cand sunt prezentată in interviuri sau reportaje. Atâtea cuvinte frumoase si toate la superlativ ma fac sa roșesc si sa zâmbesc in același timp. Sunt flatata ca sunt urmărită de femei minunate, care fac tot atâtea sau chiar mai multe lucruri frumoase pentru familiile lor, dar totusi găsesc un strop de inspirație pe acest blog. Înseamnă ca nu degeaba fac ceea ce fac ????  Si pentru asta va mulțumesc mult!

Everyday Journalism mi-a dat câteva întrebări curioase, iar Cristina Axentii ne-a invitat la o ședinta foto cu aer de sarbatori. Ce a iesit vedeti mai jos.

untitled-3-of-41-3

“Face parte din lista femeilor admirate de sute sau chiar mii de alte femei, mame mai exact. Le inspiră prin felul în care își crește și educă copiii, prin relația pe care o are cu aceștia și pozitivismul cu care acceptă ghidușiile celor 2 pici. Despre bloggerița Ana Irina vă vorbesc. Este printre primele femei care devenind mamă a decis să își împărtășească experiența cu alte mii de femei și mame din mediul online. Și îi reușește, iată deja de câțiva ani buni, fiind printre cele mai de succes bloggerițe. Am organizat un shooting tematic de Crăciun împreună cu Cristina Axentii Photography și am aflat de la Ana Irina cum sunt sărbătorile în familia lor, care e garanția unui blog de succes, dar și ce vrea să îi aducă Moș Crăciun.

-Mamă și apoi bloggeriță sau blogul este al treilea copil? Ce înseamnă astăzi pentru tine sa îmbini viață de familia, rolul de mamă și viața online?

-Cu siguranță blogul nu are aceeași atenție ca și copiii. Deși mi-aș dori să îi ofer mai mult timp, mai multe articole de calitate, ramâne a fi un hobby la care revin destul de rar. Scriu despre viața noastră de familie, iar ceea ce apare pe blog vine în mod absolut natural și e ușor de combinat.untitled-26-of-41-2

– Ești printre primele bloggerițe care au vorbit despre copii și familie. În toți acești ani, ce crezi că a contribuit la succesul tău în blogging?

-Nu consider că am făcut vreo revelație, nu am descoperit maternitatea și nici trăirile unei mame, eu doar am hotărât să vorbesc despre asta. În primele luni în rol de mamă trăiam și descopeream zilnic lucruri noi, deosebite, magice și extenuante în același timp, încât nu mai puteam să le țin doar pentru mine. Iar când am înțeles că pagina mea de Facebook era deja “bombardată” cu poze și texte despre copii, m-am gândit că un blog mi-ar permite o stocare mai organizată a acestor postări. Nu am crezut că o sa fie citit și apreciat de atâtea femei, nu am avut vreo schemă sau plan de acțiuni, am făcut-o sincer și cu pasiune. Probabil acesta și e secretul.untitled-33-of-41-2

– Suntem într-o perioadă când unii trăiesc mai mult online decât o viață reală, o perioadă când ne expunem viață privată public, momentele frumoase și nu prea. O fi bine sau există un echilibru? Tu tinzi să echilibrezi conținutul?

-Pentru unii online-ul e business, pentru alții o sursă de informare, comunicare sau pur și simplu relaxare și fiecare e în măsură să își filtreze postările în funcție de propriile limite și interese. Eu prefer să împărtășesc lucruri pozitive, să inspir. Pe lângă toate știrile triste, cu atâta durere și nedreptate, vreau ca blogul meu să rămână o oază cu zâmbete copilărești. Asta nu înseamnă că totul în jurul nostru e roz. Ca orice altă familie avem momente neplăcute, grele sau pur și simplu de rutină, dar aleg să mă concentrez pe cele frumoase.” …..

Continuarea interviului o citiți pe Everyday Journalism apasand aici 

untitled-17-of-41

untitled-19-of-41

untitled-10-of-41-2

untitled-40-of-41-2

untitled-28-of-41-3

untitled-36-of-41

Comments

comments


Leave a Reply