Sarbatori Fericite!

 

image-47

Noi nu suntem perfecti, in familia noastra nu e mereu pace si armonie. Suntem toti 4 cu caractere diferite, incapatinati si impulsivi. dar important este ca reusim sa ne oprim, ca ne privim si intelegem ce dar deosebit avem de la soarta si cat de binecuvantati suntem sa ne avem unul pe altul, ca suntem sanatosi si mereu impreuna.

Rolul nostru ca parinti este sa ne protejam copiii si sa ii ajutam sa creasca fericiti, feriti de toate neintelegerile si problemele maturilor. Mi-am pus inca mai demult scopul sa nu mai strig in prezenta lor, iar un nou an este un bun prilej de a stabili teluri si de a incerca sa fim mai buni in toate!

Perioada sarbatorilor de iarna este perfecta pentru a crea in casa o atmosfera de poveste pentru copii.  Iar daca reusesc sa-l prinda si pe Mos Craciun ca sa ii goleasca desaga, fericirea e nemarginita 😀 Anul trecut Mihai s-a costumat si le-a adus copiilor daruri. Dar deoarece Crina e deja mare si riscam sa il recunoasca, am invitat un prieten de familie care s-a descurcat extraordinar  si ne-a distrat pe toti, lucru pentru care ii multumim tare mult!

Am cantat colinde, am dansat cu Mosul, Crina i-a zis toate poeziile pe care le stia si nu-i mai tacea gura numai sa mai primeasca ceva din sacul cu daruri 😀

Ii multumim foarte mult si lui Sergiu care a surprins aceste minunate momente (ca de fiecare data! vedeti si aici).

col1

image-14

image-30

col2

image-43

image-55

col3

 

image-56

image-62

image-91

image-98

image-94

image-108

a venit Mos Craciun!

image-138

image-126

unii sunt foarte impresionati, altii mai putin 😀 😀 😀

col5

image-201

col6

image-179

Sarbatori fericite si fie ca in orice colt al lumii v-ati afla, sa fiti alaturi de cei dragi!

Comments

comments


Leave a Reply