Cadoul Din Cutia De Pantofi

IMG_2163

O campanie destul de populara in Europa – The Shoe Box – a ajuns si in Moldova. “Cadoul din cutia de pantofi”  are ca scop sa aduca o mica bucurie si un strop de caldura copiilor la care Mos Caraciun poate inca nu a ajuns niciodata.

Eu m-am gandit ca e un bun prilej sa ii explic si Crinei ca de fapt Craciunul este perioada in care toti invatam sa daruim, sa ne bucuram de ceea ce avem si sa impartim totul cu cei mai putin norocosi. I-am aratat ce am cumparat si am intrebat-o daca o sa le placa aceste lucrusoare copiilor. A zis “cred ca o sa fie tare fericiti”. Banuiam ca asta o sa fie raspunsul deoarece am ales exact ceea ce ii place si ii cumparam ei. Am facut doua cutii similare cu hartie (alba si colorata), guas, creioane, lipici, carti (de citit si colorat), pensule, dulciuri, etc unica diferenta facand-o jucariile (mingile nu au incaput 🙁 ).

IMG_2129

Toti doritorii pot sa se implice foarte usor in aceasta campanie! aveti nevoie doar de o cutie de pantofi frumos ambalata in care puneti ceea ce credeti ca are nevoie si ar face fericit un copil (dulciuri, jucarii, carti, hainite, produse de igiena personala, etc). Sunteti liberi sa alegeti varsta si sexul copilului care va primi cutia (de la 0 la 15 ani) si este foarte important sa o indicati. Cadourile le puteti lasa la restaurantele Tucano sau Oliva din capitala, iar de acolo vor ajunge la copiii care le asteapta atat de mult!

col1

IMG_2142

pentru mai multe informatii accesati pagina de FaceBook Cadoul din cutia de pantofi 

Comments

comments


Leave a Reply