Happy Anniversary! septembrie – luna sarbatorilor noastre

121

 

In ultima perioada cuvintul “happy” e la ordinea zilei in postarile mele. Si asta se datoreaza lunii septembrie, care e un mare motiv de sarbatoare pentru noi, pentru ca acum 2 ani, pe data de 6 am avut cununia civila, pe 9 cununia religioasa, pe 16 petrecerea propriu zisa, iar pe 24 o sa se implineasca 3 ani de cind suntem impreuna!

Si bineinteles ca aceste zile sunt si zilele amintirilor si sentimentalismelor. Imi place sa ma uit la pozele de la nunta (si o fac foarte des) pentru ca privindu-le simt din nou acea energie, acele emotii si aproape ma teleportez in acea perioada a relatiei nostre care abia inflorea, care era atit de lipsita de griji si zvapaiata ca fluturii din stomac! E o perioada a carei detalii o sa le tin minte toata viata, pentru ca sunt sigura ca nu o sa se mai repete.

La noi totul s-a intimplat pe banda rulanta: cunostinta, logodna, nunta, luna de miere, apoi Crina!  Impreuna crestem si incercam sa ne construim caminul pas cu pas, cunoscindu-ne in fiecare zi putin mai mult, invatind sa ne ascultam si sa ne intelegem reciproc, descoperindu-ne in continuare minusurile si calitatile si reindragostindu-ne adesea. Nu e usor, dar e foarte frumos!

Let’s never stop falling in love!

162

col1

390Da, exact asa “discret” am zimbit eu cam in toate pozele! 😀

col2

529

740

746

809

749

736

767

671Si bineinteles nici o petrecere fara poze nebunesti cu prietenele mele! 😀

 

 

Mihai & Ana(clip de nunta ) from stil.md on Vimeo.

Comments

comments


3 thoughts on “Happy Anniversary! septembrie – luna sarbatorilor noastre

  1. svetlana

    Felicitari, Ana-Irina!!!!Ai fost o mireasa de milioane!!!Atita fericire in video am vazut!!!!Sa va insoteasca pe toata viata si sa aveti alaturi intotdeauna asa persoane minunate!!Ati fost si sinteti extraordinari de frumosi!!!!

  2. alexandra

    salut, Ana-Irina! nunta a fost superba si voi sinteti foarte frumosi! spune-mi te rog unde ti-ai facut astfel de coafura si make-up? merci mult.

    1. Ana Irina

      merci mult, Alexandra 🙂
      m-a aranjat Alexanndru Shishkov. la acel moment era la salonul Oasis, dar la moment are propriul lui salon.
      asta e profilul lui de fb unde poti sa-i scrii pt detalii https://www.facebook.com/shishkov.alexandru?fref=ts 🙂

Leave a Reply