Nimic deosebit

IMG_3403

Fericirea vine din lucruri marunte. Auzim asta foarte des, dar care sunt mai exact acele lucruri si cit de usor le identificam? Recunosc ca uneori ma las prada rutinei, oboselei si uit sa vad partea frumoasa a fiecarei zile. De multe ori astept ceva deosebit, iesit din comun si carecteristic parca adolescentei, cind fiecare zi era plina de noutati, descoperiri sau dezamagiri.

Dar incerc sa ma opresc, sa privesc, sa observ. Si imi dau seama ca nu trebuie sa fac nimic deosebit ca sa fiu fericita, pentru ca fericirea e aici, linga mine. E in familia mea, e in zimbetul copilului meu, in fiecare pas al ei,  in fiecare noua reusita, in fiecare sarut al sotului meu, in serile linistite dupa zile zbuciumate, in diminetile in care Crina ne trezeste strigindu-ne, mingiidu-ne sau chiar dindu-ne pupici. As putea enumera asa fiecare moment al zilei si nu trebuie sa facem nimic deosebit ca sa ne umplem de emotii, doar sa lasam aceste “nimicuri zilnice” sa ne patrunda in suflet!

Nimic deosebit in vizita noastra la Zoo, dar care a fost o adevarata placere si incintare mai ales pentru Crina, deoarece ii plac foarte mult animalutele si pasarile. Si era aproape hipnotizata de tot ce vedea in jurul sau.

PS: din pacate, in obiectivul aparatului nostru de fotografiat a patruns putin nisip la mare, asa ca unele poze nu sunt focusate, dar tot am hotarit sa vi le arat 🙂

IMG_3278

IMG_3249

IMG_3255

IMG_3279

IMG_3283

IMG_3282

IMG_3297

IMG_3295

IMG_3322out of focus pic 🙂

IMG_3339

IMG_3340

IMG_3342

IMG_3344

IMG_3349

IMG_3353

IMG_3299

IMG_3396

IMG_3401

IMG_3364

Cea mai buna metoda de a creste oameni buni, e sa crestem copii fericiti!

Comments

comments


3 thoughts on “Nimic deosebit

  1. svetlana

    Frumusete de copil!!!Sa va traiasca si sa o puteti face asa fericita toata viata!!! Ultima poza este superba!!

    1. Ana Irina

      multumim, Svetlana! 😀

  2. corina

    Asa e! Ai sa vezi cand o sa inceapa a vorbi, in fiecare zi te va uimi cu un cuvint nou…baietelul meu cand rosteste cate un cuvint, ma gandesc, de unde oare l-o fi auzit…? 🙂

Leave a Reply