Crina’s Fairytale Party

2

Toata saptamina trecuta am stat cu ochii pe prognoza meteo, chiar si la 4 dimineata cind ma trezeam s-o hranesc pe Crina verificam daca au aparut schimbari. Si asta pentru ca pregatisem o petrecere de poveste pentru fetita noastra si nu vroiam ca ploaia sa ne strice planurile.

Din fericire am avut parte de o zi minunata: nici prea calda, nici prea rece. Iar alaturi de noi au fost cei mai dragi si scumpi sufletului, fara de care chiar ca nu era la fel de frumos!

Toate fetele au fost in acea zi zinele Crinei, primind in dar cite o coronita din flori, pe care mi le-a trimis din SUA o prietena (carei ii multumesc mult de tot!), pentru ca la noi nu am prea gasit. Iar a mea a fost facuta la comanda de catre talentata Elena.

De fapt, toata petrecerea a fost organizata si sustinuta de oameni foarte talentati, adevarati artisti! De aceea vreau sa le multumesc fetelor de la You+We Events pentru decoratii, pentru cel mai dulce candybar si cel mai deosebit tort. Multumesc barmanilor si live band-ului care ne-au facut sa dansam pina facem gaura in podea (la propriu!). Si bineinteles celor care au imortalizat aceste momente: Sergiu si Otalia!

1234

Comments

comments


21 thoughts on “Crina’s Fairytale Party

  1. violetik

    super petrecere si toate frumusele! Sa va fie de bine cu noua crestina in familie!

    1. Ana Irina

      multumim!

  2. svetlana

    Exact asa imi imaginam ca o sa organizezi petrecerea Crinutei:)))Niste poze colorate, vii,pline de emotii sincere!!! Felicitari, sa va fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!!!!
    Tu ca de obicei, arati….FENOMENAL si nanele deasemenea superbe.:))

  3. F.

    Arati Super, pozele parca chiar sunt din poveste)) totul e super, dar nu ai mentionat niciodata cum sa simtit Crinuta in aceasta zi importanta pentru ea?ei i-a placut petrecerea?

    1. Ana Irina

      Crina a fost cea mai bravo! Desi a fost mare agitatie si nu prea a stat la mami in brate, a papat, a dormit bine si bineinteles s-a bucurat de jucariile pe care le-a primit in dar! :))

  4. F.

    Rokia ta e superba, dar fara suparare, Crinuta te-a intrecut in acea seara. PRintesaaa micuta <3

    1. Ana Irina

      cu siguranta! 🙂

  5. Dana

    Pozele emana atata fericire si veselie, bravo!!! Crinuta a avut o petrecere pe cinste…Cand va fi mare o sa rada cu lacrimi!!! Voua felicitari pentru asa o familie frumoasa!!!

    1. Ana Irina

      speram ca si cind o sa creasca Crina sa fim in stare de asa petreceri, sa ne vada live! :))))

  6. Mia

    Cred ca este una dintre cele mai frumoase petreceri organizate ever.Poezele transmit toata energia petrecerii! Oameni frumosi, calzi si o printesa mica de la care nu-ti poti lua ochii. Reprezentanti deosebiti ai acestei generatii.Bravo!

  7. DaNa

    A fost ceva de vis!Sa va trăiască micuta, sa fie sănătoasă si fericita!

    Am o rugăminte, ai putea sa imi trimiti un link cu site-ul din SUA de unde au fost luate coronitele?Cel Putin cea a nasei, a Anei, a fost superba si as vrea sa am la nunta mea!

    Multumesc!

    1. Ana Irina

      multumesc, Dana 🙂 caut link-ul si iti scriu 🙂

        1. DaNa

          Multumesc mult!♥

  8. Olia

    Salut . poti sa ne spui dar ce rochie ai purtat (lunga)? de unde e ? arata superb.

  9. corina

    foarte frumoasa petrecere…Crina dulce..frumoasa :)…sa va bucurati de acest copil minunat, apropo in ce local are a avut loc petrecerea?

    1. Ana Irina

      E Vila Drago 🙂 multumim!

  10. [...] una din postarile anterioare (aici) ati vazut citeva poze de la petrecerea de poveste a Crinei. Acum va ... https://anairina.com/2013/06/26/crinas-fairytale-party-video
  11. ludmilla

    salut,imi place foarte tare rochita florata,de unde-i ai cumparat-?

  12. Carmen

    foaret frumoasa petrecere! cati invitati au fost ?

    1. Ana Irina

      multumim 🙂 am fost cam 50 de persoane

Leave a Reply