Mama

Mama… toti stim ce inseamna, dar oare de cite ori am incercat sa intelegem acest cuvint in profunzime? Citi dintre noi am incarcat sa-i simtim trairile, sa-i intelegem gindurile, sa-i ghicim temerile, frustrarile si speranta? Eu am inceput s-o fac abia dupa aparitia Crinei. Tirziu, mult prea tirziu pentru a o scuti de nopti nedormite asteptindu-ma de la club, lacrimi varsate la fiecare esec al meu, dezamagiri si griji. 

       O privesc pe mama cind e cu Crina si realizez: asta-i “razbunarea”! Nepotii o sa-si revanseze bunicii :)! In fiecare zi Crina ma face sa apreciez tot mai mult puterea, energia si rabdarea parintilor mei (si asta e abia inceputul 🙂 )

As vrea sa fiu macar un sfert din ce au fost parintii mei. Sa-i pot explica “cum e cu viata” pe inteles, s-o las sa faca greseli si s-o ajut sa invete din ele, s-o las sa cada si s-o iau in brate pentru a se ridica, s-o ajut sa-si gaseasca drumul, dar sa-l accept pe cel ales de ea! 

IMG_0751

IMG_0694

267871_10151315346081325_538900526_n

La multi ani, mami!

Te iubesc!

Comments

comments


8 thoughts on “Mama

  1. Olga Manciu

    Intr-adevar,nu intelegi ce simt mamele noastre pina ce nu ajungi si tu mama!!! Este ceva de nedescris!!!! Sa le dea Domnul mamelor noastre multa sanatate si putere!!!!

  2. svetlana

    Ai o mamica foarte frumoasa!!

    1. AnaPetrea

      multumesc, Svetlana!

  3. Iulia Scutelnic

    frumoase cuvinte adresate mamei …
    Bravooo!!!

    1. AnaPetrea

      merci!

  4. Doina Braga

    Citindu-ți postarea mi-a venit în minte o vorbă de-a mămicăi mele: ”Mamă să ai, mamă să nu fii”

    1. AnaPetrea

      aici nu sunt complet de acord. e adevarat ca e greu, dar cu siguranta e CEL MAI FRUMOS lucru pe care-l poate trai o femeie 🙂

  5. womenwifeandmother

    Profund scris..acum ca-s si eu mamica,cand am citit postarea am avut mii de fiori si am ramas cu-n nod in gat!adevarat e ca poti simti trairile unei mame atunci cand devii mama!bravo,multe momente care sa te mai inspire la posturi de acest gen!

Leave a Reply